Blogroll

Friday, November 26, 2010

Lapar iTu Nikmat tahu!!





Salam.


Aaargh...rasa nak lari round satu bilik sambil pegang perut, dan jerit lapar berulang-ulang kali. Lapar, lapar, lapar..(mereng)

Tambahan tengok gambar yang menarik ni, aku rasa perut aku dah bunyi krok krek krok krek, macam enjin lama tak diservis(sadis sadis)






Kafe tutup, dan malas nak jalan pergi Hospital Serdang kat sebelah pegi beli makanan, malas nak meninggalkan note(tapi blog jalan juga).

Rupanya hari ni ada Sua Rasa, kat MAHA international tu. Baru aku tahu. Haha, lambat betul dapat info.(-_-'). Patut la jalan jam macam kanak-kanak beratur nak beli makanan. Masih tak tahu nak pegi atau tak. Fikir lagi.

Aaah, angguk kepala entry merapu lagi rupanya.

Ok, nak kacau orang la.
Bye.


3 Orang Macho komen:

ferry said...

takda gambar la kat pc ni.macam mana ye

aima in luv said...

sedap nya................
terliur nie.. ngee

Fatihah said...

aima

sedap kan..teringin lak nak makan aiskrim..
hehe.