Blogroll

Wednesday, November 24, 2010

Shades contest a.k.a kaca mata hitam :)



Salam.

Join contest lagi??Memang tak sedar diri..haha
Ini permintaan dari cik suria, yang beliau kata bukan PAKSAAN tapi KENA, aku pun terpengaruh nak join sama. Aku menaip entry selaju yang boleh.

Contest dianjurkan oleh mis genit dan cik mok. (Cun mis genit ni, macam kawan lama aku,..haha, ini bukan bodekan) Jadi, tambah kenalan lagi. x)



sila klik banner untuk maklumat lanjut.

Aku rasa aku cukup syarat nak join, dan setelah digodek folder picture dahulukala, sebenarnya aku takdela gambar pakai kaca mata hitam ni sangat.

Ok, secara jujurnya hanya ada satu. Edisi limited ni..

Jap, sebelum korang gelak, baik aku gelak dulu..hahaha

Nah, sila pejam mate!!






Power Ranger macho

Haipp haipp, jangan gelak lawan tokey. Aku tau muka aku macam power rangers dah (-_-'). Gambar diambil waktu aku jalan-jalan cari pasal kat Mines dengan housemate sekalian. Masa ini kalo tak silap dalam kedai F.O.S. Aku tak beli pun kaca mata hitam tu, testing market je. Korang nampak tak tag harga pun masih ada kat tepi kaca mata hitam tu..haha. Masa amik gambar ni, kakak kedai berkenaan menghadiahkan jelingan tajam kat kami, memang menusuk ke kalbu. Cepat-cepat kami angkat kaki..;p

Jadi, 4 blogger yang bertuah dan comel aku nak tag adalah;

Kepada yang tak kena tag pun jom la join sekali okeh, support contest ni.

Ok, nak sambung perjuangan.
Bye.







6 Orang Macho komen:

Cik Gallus Gallus said...

aka kak saya tak dpt join
sedih betull..
saye ni mane pakai shades sbb pakai spec..
nak nangis la ni

ferry said...

takda gambar la..huk3..macam mana ye

Fatihah said...

Cik Gallus Gallus

Ala, ye ke...akak pun pakai spec gak, huhu.
Rembat je kawan2 punya, pinjam amik gambar jap tak leh ke??
hahaha..akak ajar kamu buat keje jahat pulak..;p
tak pe, tiada paksaan, ini satu ajakan saja.
x)
jangan nangis, jom akak belanja aiskrim!

Fatihah said...

ferry

tiada gambar?
cepatla cari spec hitam, amik gambar sekarang!
hahaha..;p

Kak Wan Kamsiah said...

salam ziarah...dah ikut....jom balas balik...

Fatihah said...

kak wan kamsiah

wah, salam kepada anda juga. sepantas kilat saya terjah blog anda!
thanks..x)