Blogroll

Monday, November 15, 2010

Hari yang luar biasa.

Dengan ini diumumkan aku tidak ponteng kelas pagi tadi. Ya. aku rasa ade skandal disebalik semua ini! (poyo..bajet artis?)

Tiap kali nak buat jahat mesti ada pilihan lain yang suruh aku buat baik.
kelas petang PBL, dibatalkan atas sebab2 tertentu. So, aku tak jadi ponteng sebab lepas pukul 10 aku tak ade kelas dah. Dengan matured nya aku decide say no to ponteng. ;p

Buat pertama kali dalam sejarah aku pegi kl sentral, mid valley dan times square serentak pada hari yang sama.Hebatkan? Aku rasa aku patut dapat anugerah untuk itu sebab bagi yg tidak mengetahui aku tak suka merayau sangat.
Aku pemalas, stamina tak tinggi dan cepat penat. (-__-').

Dengan menempuh cabaran naik komuter yang mcm sardin, dan monorail macam roller coaster, aku mengharungi hari ni dengan tabah. Haha..teruk la ko fatihah. Macam la teruk sangat. Dramatik je lebih ni. Demi kawan lama, aku sanggup harungi ape jua.

Yang bestnya, aku berjaya menculik piya balik kolej.Kitaorg ada misi malam nanti. Misi mustahak yang perlu diselesaikan. Jangan tanya.


Aku rasa muka aku pelik.aargh..biarla..

Tapi, semua berbaloi sebab aku memang rasa best sangat hari ni. :)



Oh ya, aku harap tiada MTM yang baca entry ini.


4 Orang Macho komen:

nurhamizahzuri said...

mtm??????

hamba Allah said...

Ohh..mtm tu Mari Tgk Miza..hahaha

anis mira said...

hahahaha,nak swoh mtm bce blog teha la,,xpun felo trus,,hahaa

hamba Allah said...

anis:

hahaha..janganla..;p