Blogroll

Tuesday, November 23, 2010

"CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"





Salam.

Oho, aku masuk contest. Dalam masa genting begini aku masuk jugak, tak kira.. Sebab contest ni ex-schoolmate aku IDATI yang buat, aku rasa menjadi satu kewajipan untuk turut serta!




klik banner ini untuk maklumat lanjut.

Aku tau ko tengah cuti sekarang Dati, jadi ko banyak masa kan?(jeles). Aku mengharapkan hadiah bulan madu ke Bali sebagai taruhannya..hahaha.. ;p

Aku memang dah follow blog ko, dan aku suka warna biru.

Aku dah godek-godek gambar lama. Tak perlu tulis panjang-panjang, jadi ini gambarnya.Tadaa...





Kami memang macho, anda?



Aku mahu tag 3 orang kawan baru aku.wee..



So anda rasa anda chill? Jom join!! Kepada yang tak kena tag pun adalah digalakkan join sekali. Syarat-syarat penyertaaan sila refer ke blog beliau. Mari menjadi gila bersama.

Okeh, sudah siap. Nak sambung perjuangan.





p/s--->Dati, kalau tagline aku kurang tepat, habaq tau. Nanti aku tukar. Sekarang kurang idea. Dan maaf entry pendek, aku kejar masa. Hehe.

Bye




9 Orang Macho komen:

S.U.R.I.A. said...

wadus..!!suria mentari merah ditag!!
tidak...
hahha..cool beb..lg skali...
hahha...ok2!!nnti saya wat special tuk kamu n owner!!

P.s meh msuk contest yg suria msuk kaca mata itam kuww!!
(tak paksa tapi kena!!)

Fatihah said...

okeh2, tgh mencari cermin mata yang betul2 hitam ni..x)
nanti saya join eh..

Syukri Hasshan said...

haiya..kamu tu tgh berperang..sempat lagi tag panglima yg sedang berehat ni..adoih

Fatihah said...

hahaha..panglima, saya kalo tgh rehat memang online.
lagipun mcm kamu kata,kena support blogger kan?
hehe..thanks eh sebab join. Kalo tak menang pun jom saya belanja(kalo jpa dah masuk la..haha,;p)

idAti mALek said...

ade markah lebih la utk yg terawal join...hahahahahaha....

cayang ang tihaa....

thanks for join~

Fatihah said...

sama2 daun keladi..haha
markah lebih??yes2..;p

Farhana Norudin said...

kak tiha :)

ASaDa RyutaRo said...

gud luck yer.. ;)

Miss Yaty said...

gudluck :)