Blogroll

Tuesday, November 23, 2010

Dibius Cinta





Salam

Sekarang jam 2.27 pagi, dan aku tak boleh tido!thumbs up, fatihah!
(-_-')
Ini adalah bahana daripada kopi yang aku minum tadi. Konon-konon nak studi, tapi otak dah tepu sekarang. Ya, kawan-kawan sekalian, pengajarannya disini jangan minum kopi pada waktu malam jika anda ada kelas pada keesokan harinya..*sigh

Esok kelas ECE pukul 9. Doakan aku dapat bangun awal.

Disebabkan aku tak leh tido ni, dan tak leh nak kacau housemate sebab diorang semua dah tido, aku jalan2 ke blog Dan baru perasan dhiya tag aku! Hehe.. Dengan berbesar hatinya aku nak jawap tag tersebut. Jom tengok!

RULES :
1. Put your music library on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write that song title as the answer to the question,
no matter how silly it sounds!
Most of the time they seem to work though, strangely enough.
4. Ok, go!
5. When you're done, tag 20 people in this note,
and make sure to tag the person who sent you this.
The answer to #20 is the Title of your note


1.If someone says, “Is this okay?” you say
Problema- Justice voice

2. How would you describe yourself?
Debaran Cinta- Siti Nurhaliza

3. What do you like in a guy/girl?
Rasul Junjungan- Hijjaz

4. How do you feel today?
Lakaran Kehidupan- Siti Nurhaliza

5. What is your life’s purpose?
Mahligai Kasih- UNIC

6. What's your motto?
Kuch Kuch Hota Hai

7. What do your friends think of you?
Poker Face- Lady Gaga

8. What do you think of your parents?
Untukmu Selamanya- Ungu

9. What do you think about very often?
Dihati- Dehearty

10. What is 2 + 2?
My Immortal- Evanescence

11. What do you think of your best friend(s)?
Making Love Out of Nothing At All- Air Supply

12. What do you think of the person you like?
Bulan Bintang- Saujana

13. What is your life story?
Kepulangan Anakmu

14. What do you want to be when you grow up?
Stay The Same- Joey Mcintyre

15. What do you think of when you see the person you like?
Palestin Will Be Free- Maher Zain

16. What will you dance to at your wedding?
Gagap- Stacy

17. What will they play at your funeral?
Dari Jauh Ku Pohon Maaf- Sudirman

18. What is your biggest fear?
One of The Boys- Katy Perry

19. What is your biggest secret?
Kata-kata- Firdaus

20. What will you post this as?
Dibius Cinta- Melly Goeslow dan Yusry


Hahaha..jap aku nak gelak guling2..tak boleh bla, ade yang betul kot!!;p
Tak tahan tengok no 6, bersembur air yang aku minum..
Menarik gak ni, tapi aku malas nak tag orang, ini syok sendiri je.

Ok, nak jalan-jalan lagi(still tak mengantuk)
Bye.


4 Orang Macho komen:

nur dhiya' aida said...

motto tu best!! ahaha

Fatihah said...

dhiya

agakla, lepas ni nak promote my motto is kuch2 hota hai..hahahaha
sakit perut gelak.

rizaros said...

maceh2 follow blog akk.. comey fatihah ni..umur brapa?? :P

Fatihah said...

rizaros

comel??(blushing)
jom saya belanja akak sekarang!haha..

umur 20 tahun, tapi nak masuk 21 dah jan depan.
thanks follow balik eh. salam kenal.
x)