Blogroll

Monday, November 22, 2010

Misi berjaya!




Ahah!! Aku berjaya menghabiskan membalas kunjungan ke bloggers yang comment ke entry BIDH. Yes, janji ditunaikan..seronoknya dapat kawan baru.x)

Aku siap follow lagi mereka yang terlibat. Tapi followers yang baru aku tak check lagi either aku dah follow or not. Sabar eh..

Aku memang jenis follow balik bloggers yang follow aku. Sebab bagi aku penghargaan yang besar kepada mereka yang sudi baca blog merapu aku ni.

Ok, nak sambung perjuangan.

Salam kenal. Bye.

12 Orang Macho komen:

Cik Gallus Gallus said...

tenkiu dear sebab follow me.. ;D

Fatihah said...

Sama2..
marilah kita mengeratkan silaturrahim sesama bloggers..x)
ayat skema, haha..;p

MSBH said...

rajin benor jalan2..udah2 la..kamu sedang berada di medan perang..strategi peperangan lum mantap lagi 2!!

Khairy said...

peh..rajin weh. tahniah beb. Respect ar. Aku pun pun tak boleh bt sbb bz gak ada keje lain...huhu...

wanyusnira said...

helo! follow blog ni pulak :)

Fatihah said...

syukri

hahaha..sebab stress la saya jalan2..
btw thanks for peringatan..hehe
saya lantik kamu jadi panglima perang kamu jual mahal,hahaha..;p

Fatihah said...

khairy

aku tgh bersemangat waja ni. akibat membaca note secara berlebihan..hahaha

Fatihah said...

wanyusnira

hai hai..salam kenal.
thanks follow, sepantas kilat saya follow balik..hehe

KimiCnoL said...

keep blogging..blogging best..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"Kelebihan Ayat Ruqyah"

hamzah ian said...

wa.. gua pun tgh BW skrg.. hehe

Hanis MY said...

salam ziarah...nice blog!

MSBH said...

ehh.. tak nak la jadi panglima perang kamu. elaun ckit sgt. tak berbaloi ngn idea sy yang terbaik ni.hahahahhaha