Blogroll

Saturday, December 11, 2010

Day 2 — Your favorite movie

Ahah! Semalam bercakap pasal lagu, hari moh la kita berbicara mengenai movie.
Erk, movie ape yang aku suka? Hmm.. aku nak list ikut kategori lah. Boleh kan?

Melayu

2 Alam. Eh eh, bukan lah. Aku tak tengok lagi cerita hot tuh. Hehe. Aku suka cerita Adnan Sempit. Cerita yang mampu buat aku gelak tak henti-henti macam orang kurang waras.

Cerita Ngangkung yang dikatakan dapat 10 juta tu aku tak sempat tengok lagi. X(



Hindi

Seperti yang aku tulis semalam, aku suka 3 Idiots.(senyum lebar-lebar sambil angkat thumbs up)


Kartun

Aku suka tengok cite barbie. Yaaa, barbie. Budak yang macho ni layan cerita barbie rupanya. Korang ade masalah ke??(tak puas hati)..hahaha. Hancuss.. Aku tak pernah ade dan takkan ada patung barbie, tapi aku suka gila tengok cerita dia.




English

Harry Potter. Aku memang minat gila cerita ni, buku dia semua aku dah baca. Tapi kalo jenis aku la, aku lagi suka baca buku daripada tengok adaptasi filem. Dalam movie banyak yang tak sama dengan buku. Kalau baca buku lagi detail tahu! Lagi best.(oit fatihah, kita tengah bercerita pasal movie la, bukan buku..(-_-')..)










Aku tak begitu rajin nak tulis sinopsis di sini. Malas!

Aku memang agak kaki movie sebenarnya. Walaupun agak bizi di sini, curi-curi masa gak gi cinema bersama housemate yang sekepala. ;P

Okeh, itu sahaja..daa~~
auto-update




Apa yang aku merepek nih??

Aiseh, sila refer entry ini untuk memahami..x)




2 Orang Macho komen:

Cik Gallus Gallus said...

walaupun barbie untuk kanak2 tapi saya still tgk..baru pagi tadi tgk..suke gile

Fatihah said...

Cik Gallus Gallus

haha, ada geng!!!
betul2..cite dia sgt best..
pagi tadi yang bling2 tu eh? hehe..saya pun tgk gak..;p