Blogroll

Tuesday, December 14, 2010

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

Hai hai,whatzz up! Aku harap korang sihat. Kalo tak sihat cepat-cepat bawak berehat dan makan ubat! MySpace



Yeay,nak sambung 30 Days Challenges for Bloggers!!

Kawan, sahabat dan teman tu membawa satu makna kan? So no hard feeling, aku punya banyak kawan baik since aku tadika lagi.(cewah, bajet ingat)

Tapi bila dah melangkah kaki ke UPM ni baru aku ade handset kamera, so barulah boleh tangkap gambar. Kalau tak dulu gambar tanam dalam kat memory area kat kepala sahaja. Jadi feveret picture aku banyak kat sini..

Kat sini aku rapat dengan housemate aku. Kitaorang berlapan dah macam satu family. Diorang lah teman gaduh, ketawa, berguling-guling di ruang tamu dan bergosip bersama. Ahak, kami sangat nakal rupanya.MySpace



Sem 1


Tengok muka skema macho kami waktu ni, baru masuk la katakan.MySpace



Sem 2

Waktu dah up sikit, masing-masing dah kaki panjang. Eh, panjang kaki la! Aku maksudkan kami kuat berjalan. MySpaceBukan kaki kami panjang macam model.




Kesatuan kami! rock babeh! Eh, kalau korang bijak cuba teka kaki aku yang mana..MySpace



Sem 3(sekarang)


Haa..belakang aku tuh dissection hall a.k.a rumah mayat. Seram tak?seram tak? MySpace


haip haip, kaki rapat-rapat


kepada sesiapa yang mencari model iklan kasut, sila contact kami. harga boleh runding..MySpace


Hmm..jadi ini serba sedikit gambar feveret aku. Banyak lagi sebenarnya, tapi yang lain tu biarlah menjadi tatapan mata aku je.


okeh, sekian sajaMySpace




Apa yang aku merepek nih??

Aiseh, sila refer entry ini untuk memahami..x)




1 Orang Macho komen:

Cik Gallus Gallus said...

semakin hari semakin bertambah ayu