Blogroll

Sunday, December 5, 2010

PERHATIAN... KAMI BLOGGER BARU!!!

Hai hai..ada lagi tak yang tak tido lagi sekarang? Ada? Meh join kelab burung hantu aku..x)

Waktu aku tag encik shahazrin untuk edit photo contest petang tadi, aku ternampak segment beliau yang menarik jari-jemari aku untuk menaip entry dan join sama. Hehe..

Okeh, mari mulakan..langkahnya semudah ABC, jadi kanak-kanak ribena seperti aku mampu memahami..;p


1. Letak header dibawah dan linkkan ke entri ini ..


Kbsm Shahazrin


2. Letak tajuk PERHATIAN... KAMI BLOGGER BARU!!!(done)

3. Header atau widget blog anda (kalau takda pun takpa)


Eh, mestilah ade header..haha.. Masa ni la nak promotekan header cik idati yang baik hati buatkan untuk aku..x)

4. Kenapa nak join segmen nie?
Sebab aku blogger baru lah..haha..okeh2, serius, sebab macam ayat skema bloggers lain, nak tambah kenalan, support bloggers.. dan dah tertulis takdir aku untuk menaip entry nih(boleh terima tak??..;p)

Haha..itu saje. Semudah 123.. So, mari join sama bloggers baru sekalian. Kalau aku yang berkepit dengan notes ini mampu, mengapa tidak anda?(hehe, soalan berunsur provokasi)

Sekian dari aku. Senyum lebar-lebar. x)

8 Orang Macho komen:

EviL WiTcH said...

i de tag u....check it out

Shahazrin said...

terima kasih sebab join..dah post

DiaUmaiNiNaz said...

salam kenal..dinaz nk join jgk..heee

misz nana said...

salam ziarah dari nana

Fatihah said...

EviL WiTcH

thanks dear!!

Fatihah said...

Shahazrin

waa, thanks!!
x)

Fatihah said...

DiaUmaiNiNaz

salam kenal juga..berbesar hati saya untuk mengenali anda..hehe
mari2 join sekali!
x)

Fatihah said...

misz nana

thanks ziarah blog picisan ni..hehe
jangan segan dtg lagi okeh!
x)