Blogroll

Wednesday, December 15, 2010

Kebahagiaan sementara untuk aku.

Oh yeeaahh!!!!!!!!!!!!!

Dah, habis exam..MySpace


Ouhh..dilarang keras bertanya pasal exam aku.MySpace Result keluar hari khamis depan. Jadi aku akan stay upm sampai result keluar. Haish...mati kutu aku kat sini seminggu.MySpace

Maka dengan rasmi tamatlah sem 3 aku hari ini. Perasaan? MySpaceMasih jauh lagi perjalanan aku. Berakhir sudah sem menghadiri kuliah, sem depan aku akan sibuk dengan research project dan pro- exam, and sem 5 dah start masuk hospital..... i cant wait for that!MySpace

Dear semangat dan ketenangan, please stay with me until the end.


Okeh okeh...tengah siap nak gi Mines ni. Nak meraikan tamat exam dengan housemate. Nak tengok movie dan jalan-jalan sampai patah kaki.MySpace



MySpace
YES, LEPAS NI BOLEH BLOGGING SAMPAI MUNTAH!!!



Daa~~



4 Orang Macho komen:

mizz_aainaa said...

waah2.. selamat berenjoy!

Cik Gallus Gallus said...

best..best

Fatihah said...

mizz_aainaa

hehe..thanks dear!!
x)

Fatihah said...

Cik Gallus Gallus

Aahh, best gile! gile pun tak best camni..haha..;p