Blogroll

Monday, December 6, 2010

Senyum sampai telinga.. x)

Huh!!..penat..baru balik dari fakulti..bestnya bergolek-golek atas katil sambil mengadap laptop.

Bukak blog jap, tengok wow,follower dah cecah 100!!! yeaa2..rasa nak lompat cecah bumbung, tapi sebabkan tak larat, terpaksa batalkan niat. Haha, daripada melompat tengah malam ni, baik save energy untuk disalurkan kepada jari untuk menaip entry..;p




Ceh, baru 100 followers nak bising fatihah?

haha..mesti ade yang cakap camtu. Takpe, aku tak kisah, sebab at least ada benda yang menggembirakan aku sepanjang minggu yang penuh dengan tekanan ni. Thanks kepada yang ikhlas follow blog aku yang biasa-biasa nih, sila beri tunjuk ajar dengan lebih lagi.

Aku masih baru dalam dunia ni, bak kata orang jalan bertatih..kalau kena tolak for sure jatuh tergolek-golek..haha. Jadi,even benda kecik macam ni pun buat aku happy, macam budak kecik dapat candy.=)

Okeh, nak angkat mata pun tak larat nih..nite semua, moga mimpi yang indah-indah malam ni.

Tata.

mood=serabut+jiwang..;p

8 Orang Macho komen:

♥ ohh solehah ♥ said...

sama sama fatihah..hehe :)
gmbira la kn dpt 100 folower..
huaa.bnda pling bes dlm blog..ngee.
solehah pn cm2 gak 1st dpt 100 folower ari2 tw...ehe. :)

Fatihah said...

solehah

hehe..thanks dear!!best kan untuk bloggers baru cam kita nih..x)
salam kenal okeh..

Sallehudin Said said...

sama ..
hehe

Fatihah said...

Sallehudin Said

haha...thanks okeh!
anda rajin singgah sini...really appreciate that..x)

~farhana fabulous~ said...

wah..banyaknyeee follower die..termasuk la kite tp tak trsenarai dlm top100 tu kan? hehe..

call me waniey said...

wani tag awk..tengok blog wani ek..

http://purplegurls.blogspot.com

Fatihah said...

~farhana fabulous~

eh, ala..tak sempat nak printscreen suma..
sory eh...x(
tapi itu sekadar nombor je, thanks for follow okeh!x)

Fatihah said...

call me waniey

thanks dear!
x)