Blogroll

Sunday, December 5, 2010

Edit Photo Contest

Cak!!Sila tengok manusia yang kurang kesedaran ini, masih boleh join contest lagi walaupun saat-saat genting begini.. Hohoho(gelak kurang kesedaran).

Dari pagi ke petang mengadap reproductive system, otak sudah tepu. Eh, aku bukan nak cerita pasal reproductive system disini, tidak sama sekali. Menggunakan alasan otak sudah tepu untuk update blog, boleh kan?hehe..

Okeh, back to main tajuk kat atas, cik idati tag aku untuk join contest. Disebabkan nampak cam mudah dan pantas untuk dilaksanakan, maka aku decide join tanpa sebarang alasan. heh..


Contest dianjurkan oleh cik Qaseh. Untuk maklumat lanjut sila klik sini selaju mungkin..x)

Setelah mengodek-godek picture zaman dulu kala, terjumpa gambar muka penuh kepoyoan ini.



Gambar sebelum diedit.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaa..gambar selepas diedit dengan bersungguh-sungguh.;p


Cam tak de beza je..hahaha. Inilah hasil kerja seorang amatur. Aku buta adobe, gambar diedit menggunakan photoscape.

Malas nak bebel panjang-panjang, manusia bertuah jadi mangsa tag aku adalah:
Fuh, sudah siap(mengesat peluh di dahi).
Okeh, chow.

7 Orang Macho komen:

Shahazrin said...

uiks..kene tag.. hehehe

Nur Izzaty said...

omg! thanks syg tag kite. tapikn kite pun bute sket sket ngn edit nieh. haha. tapi takpe kite cube. maseeeeh, wak! (:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear....jeng2 cantek nye die...edit tu ok jugak hehehe...thanx join n gud luck ye dear

Fatihah said...

Shahazrin

yaa..anda kena tag!haha...

Fatihah said...

Nur Izzaty

sama2 dear...x)

Fatihah said...

Qaseh dalia adelia

hehe..cantik ke?haha..anda lagi menawan!
sorry la, saya tak pandai edit pic sgt..
thanks okeh..x)

soffya cik bulan said...

he...nk join jgaklah..

rjin2 jmpt join GA cik bulan nihh
http://soffya86.blogspot.com/2010/11/hijab-contest-dan-giveaway-by-soffya.html