Blogroll

Thursday, December 2, 2010

Contest: Ada apa dalam tuh?

Salam.

Dengan ini, diumumkan aku telah ditag oleh blogger cun melecun, Siti(sila ke blog beliau untuk berkenalan..hehe).
Okeh, disebabkan hari ini penat sampai ke paras hidung, entry ditaip laju-laju bagai dikejar anjing gila meroyan..(-_-')




Contest dianjurkan oleh cik bambam,maklumat lanjut sila klik banner diatas okeh.x)

Ape dalam bekas tu eh? Anak kucing ke?Atau emas seketul?hahaha..eh eh, itu bukan jawapan aku yang sebenar.
Jap, fikir sambil urut dagu dan berpura-pura ade janggut. Out of the box bak kata beliau.

Ahah, aku meneka ade serbuk kopi dalam tuh!!!(muka confident)

Aku rasa blog cik bambam ni dah cun dah, download pun laju je..senang keje aku. Kalo cadangan penambahbaikan maybe guna header yang lagi menarik..x)

Okeh, manusia bertuah aku nak tag adalah:

Siap, hip hip hooray!!
Bye.



7 Orang Macho komen:

nanakimie said...

thanks dear!t kta wat k:)

Fatihah said...

nanakimie

sama2..gud luck okeh..x)

b a m b a m ' s said...

okeh tiha.. LULUS!superb~ hehehhe..thanks joined! :P

mijieywardie said...

tengkiu sbb tag G. hehe..

Fatihah said...

cik bambam

Lulus?yes2..haha.
sama2 juga. saya memang suka support blogger.
x)

Fatihah said...

encik G

saya tak tag anda kepada contest yang dah due date okeh..hik hik..
;p

Syukri Hasshan said...

aiyok..kamu tag sy lg yer..nnti la sy buat no.. hahaha.. agak letih nk pusing-pusing di belog org skrg..huhuhuh