Blogroll

Thursday, December 2, 2010

Yeaa..lompat tinggi-tinggi..x)

Assalamualaikum.

Yup, design blog ini, bertukar sekali lagi. Tak nampak serabut kan? Aku just nak blog picisan aku nih simple dan leh download laju je. Al-maklumlah, bab-bab designing ni aku memang top 10, tapi dari belakang. Haha..

Terima kasih kepada dati, kerana bermurah hati meluangkan masa beliau untuk membuat header untuk aku yang buta adobe ni. Aku cuma celik sikit-sikit mengunakan photoscape.
Kena belanjakah? Tunggu JPA masuk okeh, dengan laju nya aku akan mengoffer..;p

Dan design yang diberi adalah seperti berikut:









Sangat kena dengan citarasa aku nak design yang sempoi je..so idati, dengan ini aku akan menggunakan design anda sampai aku jemu..err, maybe sampai aku dah pandai buat design sendiri kot...haha

Setelah duduk sambil merenung laptop ni lama-lama, berguling-guling bersama momoko dan kulen tercinta, makanya aku memutuskan untuk memilih design ini..

tadaaa..




So idati malek, arigato sekali lagi..flying kiss untuk anda!muahh2x..;p

4 Orang Macho komen:

lalailusi said...

alaa,lawa lah die punye header..
jealous...

idAti mALek said...

aku pun berbesar hati ade gak org nak pakai header yang aku buat tu...sob2...(tibe2 sobree tersedak)..hehehe...

header amatur, xde ape pun....ko paling suke yang nih eyh...

Fatihah said...

fathihah

header anda pun comel!
huhu..segala pujian ditujukan kepada cik idati..x)

Fatihah said...

dati

hahaha..kenapa nama sobree plak yg naik?(angkat kening)
aah, aku paling suka yg aku tgh guna sekarang. Tapi rasanya yang lain tu aku guna jugak, ikut mood aku..hehe
thanks okeh..x)