Blogroll

Sunday, December 12, 2010

Day 3 – Your idea of the perfect first date.

Ehem2…layakkah aku hendak menulis pasal perfect 1st date ni? Layakkah?

Dush dush..sekeh kepala ko fatihah. Tengok tajuk sikit..ooh, idea 1 st date rupanya. Tak de sape nak tahu pasal 1st date ko. Huh, jangan memandai nak lari tajuk.

Sebagai seorang gadis yang separa normal, sudah tentu aku mengimpikan 1st date yang romantis dan perfect!! Hahahaha..mari muntah beramai-ramai. ;p

Seriously, aku jarang la terpikir benda-benda alah ni. Jadinya, untuk menulis entry ni mengambil masa sikit.

Hehe, hehe, hehe... okeh, dah terpikir sekarang.



Sebelum tu, mari aku kongsi idea date tipikal seorang gadis.

1)Jeng jeng...masa nak kuar date mestilah naik kereta mewah. Kalo aku nak naik kereta ni..


comelnya gi date naik kereta nih..kalo dah kawin beranak-pinak jangan harap!;p

2)Pas tu mesti lah makan kat restoran mewah..haha, bankrup la ko encik boyfriend..

L: Pas makan jom naik bot kat belakang, I sewa khas untuk u..
P: Oh, sweetnya u ni..

Okeh, tipikal tipikal..

3)Pas kenyang tengok wayang jom.. huh,mestilah layan love story. Hahaha..



Hik hik..amacam, so tipical right! Pengaruh movie je yang banyak je ni..(-_-')


Tapi kepada para gadis di luar sana, adalah lebih baik kita mengharapkan 1st date kita terus macam ni...

.

.

.

.

.



nerisik+bertunang

Then macam ni..

akad nikah


Then macam ni...






Finally like this..






Owh, keluarga bahagia main sep sep tom tom..x)

Hahaha..ini baru dinamakan fikiran matang ke depan. Tak yah nak bercinta lama-lama, lebih bagus kawin terus.

Amboi ko fatihah, cakap macam banyak pengalaman. Benda calon pun tak de..teettt..

Okeh, sekian hasil repekan kali ini.



Apa yang aku merepek nih??

Aiseh, sila refer entry ini untuk memahami..x)

auto-update

3 Orang Macho komen:

Ukhti [Aki] said...

hihi luculah kamu nim! ^_^

Pensel Kontot said...

owoh berangan2 ek

idAti mALek said...

wow..hebat !!!i looikkee